Македонска риболовна федерација – Резултати

НАТПРЕВАРИ ВО СПОРТСКИ РИБОЛОВ – 2017 год.

КАЛЕНДАР И ПРОПОЗИЦИИ ЗА НАТПРЕВАРИ 2017
КАЛЕНДАР ЗА НАТПРЕВАРИ 2017
ПРОПОЗИЦИИ 2017

1. ЛИГА ПЛИВКА СЕНИОРИ 2017
1-во КОЛО ПЛИВКА – СЕНИОРИ
2-ро КОЛО ПЛИВКА – СЕНИОРИ
3-то КОЛО ПЛИВКА -СЕНИОРИ

4-то КОЛО ПЛИВКА – СЕНИОРИ
5-то КОЛО ПЛИВКА – СЕНИОРИ

КОНЕЧЕН ЕКИПЕН ПЛАСМАН СЕНИОРИ
КОНЕЧЕН ПОЕДИНЕЧЕН ПЛАСМАН СЕНИОРИ

2. ЛИГА ПЛИВКА У20 и У25
1-во КОЛО У20
2-ро КОЛО У20
3-то КОЛО У20

4-то КОЛО У20
5-то КОЛО У20

1-во КОЛО У25
2-ро КОЛО У25
3-То КОЛО У25
4-то КОЛО У25
5-то КОЛО У25

ПОЕДИНЕЧЕН ПЛАСМАН – У20 – ПЛИВКА 2017
ПОЕДИНЕЧЕН ПЛАСМАН – У25 – ПЛИВКА 2017

3. ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО У15 – ПЛИВКА

НАТПРЕВАРУВАЧКИ ДНЕВНИК КАТЕГОРИЈА У15 2017

4. ЛИГА НАТПРЕВАРИ ВО ДИСЦИПЛИНА „КРАП“ – 2017
1-во КОЛО НАТПРЕВАРУВАЧКИ ДНЕВНИК КАСТИНГ „КРАП“
2-ро коло „КРАП“ 2017
3-то коло „КРАП“ 2017
4-то коло лига „КРАП“

КОНЕЧЕН ПЛАСМАН „КРАП“ 2017

5. КУП НАТПРЕВАР ВО ДИСЦИПЛИНА „КРАП“

Куп 8-ми Септември

6. МУШИЧАРСКИ КУП „РАДИКА 2017“

КОНЕЧЕН ПЛАСМАН МУШИЧКА 2017

7. СУПЕР ЛИГА ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА“

1-во КОЛО СУПЕР ЛИГА 2017
2-ро КОЛО СУПЕР ЛИГА 2017
3-то КОЛО СУПЕР ЛИГА 2017
4-то КОЛО СУПЕР ЛИГА 2017
5-то КОЛО СУПЕР ЛИГА 2017

СУПЕР ЛИГА – КОНЕЧЕН ПЛАСМАН 2017
КОНЕЧЕН ПЛАСМАН ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА 2017