Федерација на традиционално карате на Македонија

Информации

Македонска традиционална карате федерација Венцислав Недев – ген. секретар 070/ 221 – 303 Бул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ бр. 63
1000 Скопје office@karate.org.mk
mtkf_karate@yahoo.com