Федерација на училишен спорт на Македонија

Информации

Претседател – проф.др Александар Туфекчиевски
Секретар – Герман Боглев
Адреса Градски парк бб Кошаркарска сала Работнички пф.5
Год на формирање 1956 год.
тел 3116 824