Шаховска федерација на Македонија

Информации

Сала КК „Работнички“, Градски парк бб
1000 Скопје
070/328-082
078/227-382
kocovski.ivan@gmail.com
chessmkd@t-home.mk

Богоевски – претседател
Иван Кочовски – ген. секретар