Џиу Џитсу спортисти

Име и презимеДата на раѓање
Борис Јовановски37586
Филип Јовановски36057
Слободан Данчетовиќ34612
Страхил Гигов34735
Борјан Ѓорѓиев37617
Билјана Јакимовска30895
Давор Глигоров36607
Огнен Таковски35335
Емин Етиш31402
Даниел Миленковски32645
Александар Миленковски33263
Дарко Најдов36478
Горан Парговски33401
Ленарт Стајковски36732
Бојан Котев37633
Дамир Али37827
Марко Колевски39657
Ангела Ковачева36405
Евгенија Велкова39624
Петар Трпевски39729
Лазар Близнаковски39789
Лука Близнаковски39789
Даријан Ангелевски38471
Петар Ангелевски39108
Андреа Спасовска38942
Невенка Спасовска38827
Михаил Петрушев39407
Александар Герасимов40038
Јелена Ристивојевиќ39784
Ивана Ристивојевиќ40493
Јована Ристивојевиќ40115
Андреј Шошкоски39692
Андреј Валешиќ38094
Лука Валешиќ39465
Хана Туши40777
Владимир Тулевски39763
Илија Коневски40236
Мартин Коневски40678
Борис Савовски37598
Стефан Цингаровски38635
Теодора Трајаноска213.07.1996
Андреј Стевановски36955
Иван Димитров37772
Кристијан Димитров38119
Милан Алексовски36048
Александар Христовски32724
Паула Ангеловска36198
Мартин Андоновски33405
Матеј Божиновски37423
Христијан Димовски35902
Стефан Анѓеловски36169
Стевковски Кристијан35116
Апостоловски Марјан27176
Михајловска Михаела35699
Николовски Димитар33933
Николовски Бојан 33147
Карловски Михаил32956
Цамовик Селим32864
Ангеловска Јана36280
Ангеловски Иван 35338
Смилевски Марко 36495
Смилевска Јана35925
Димитров Андреј36908
Дамчевски Михаил 35798
Дамчевска Мила37050
Спировски Ненад37866
Димитровска Викторија34356
Андоновски Бојан34701
Серафимов Виктор33802
Карловски Гаврил 33857
Хамза Муарем29782
Андоновски Мартин33405
Миладиновски Дарко35077
Богески Виктор35488
Костадиновски Даниел31940
Здравевски Бојан33846
Миленкоска Ивана37213
Миленкоски Димитар35821
Тренчовски Јосиф37927
Калевска Ана Марија33073
Поповска Бојана37460
Николовски Христијан 37737
Ташковски Филип37312
Колевски Јаким39385
Миладиновски Георги37803
Мадевски Огнен38322
Кажиќ Антонио36652
Дачевски Бојан36933
Гроздановски Дарио37207
Митрески Дамјан37729
Митреска Рина35870
Манов Ангелко35760
Цуцковски Васко31005
Александров Стојанче34560
Гелев Ристо31459
Хаџи-Василев Петар35332
Донев Кристијан36373
Јованов Дино36620
Гичев Раде34303
Нофитова Благица35771
Панев Владимир35670
Рунтев Методи33437
Славкова Никица38554
Костадинова Марија32572
Тасев Славе38050
Крстевска Кристина36546
Тасевски Денис39623
Саздова Анабела38788
Митева Мартина37472
Костов Кристијан36715
Андонов Лука Ѓеоргија39839
Гицев Никола40011
Максимов Горан34613
Денков Филип39651
Митев Мануел39632
Ташкова Нина37245
Лонгуров Јован39033
Герасимов Дарко33851
Илиевски Роберт36093
Димитров Даниел35750
Маринчев Кристијан38262
Варадинова Тамара38273
Иванов Лазар38021
Иванов Ристе38734
Димитриевски Томче38050
Грпов Станислав38678
Тошев Горги36823
Маролов Божидар37798
Манџуков Стефан36547
Христов Ненад35837
Киров Давид38197
Тошев Мартин38401
Герасимовски Васко36447
Ставрев Андреј38499
Пеев Дарко30985
Симоновски Мики35489
Марков Филип38318
Патриклиски Филип37182
Крстевска Ксенија37871
Илиев Михаил37611
Димитрова Ева38425
Николовски Никола36640
Јованов Христијан37173
Филов Иван34514
Нашулова Јана34118
Јашари Давид35043
Манојловски Александар29515
Мирчевски Давид37268
Гоневски Мирко33648
Алексова Марија37253
Адамчевски Петар34162
Костовски Васко34484
Петреска Теодора34345
Талевски Марко35566
Стојанов Мартин34615
Динов Ангел35230
Цифоров Виктор34591
Овчаров Антонио37578
Манолев Гоце34004
Стојчев Андреј38463
Златановски Матеј37794
Станковски Милош36137
Манасиевски Блаже34162
Јовевски Мики34227
Динова Наталија36872
Алексовски Никола38230
Краљевски Христијан35620
Димитров Петар35764
Трајковски Александар35392
Џафероски Бенјамин37068
Џафероски Омар37068
Тимиовски Андреј32008
Павлеска Кристина33555
Нанковски Виктор36840
Димовска Катерина34273
Костоски Александар29049
Манолев Илиев Стефан36463
Димитар Миленковски32293
Горанчо Стојановски32944
Мартин Крстевски34104