Џиу Џитсу – тренери

Име и презимеДата на раѓање
Деан Соколовски17.04.1978
Драган Трајановски05.04.1982
Велинов Виктор05.09.1985
Ацевски Александар21.01.1976
Зоран Ристески04.01.198