Џудо

 ЏУДО КЛУБ ПРОЛЕТЕР - ПРИЛЕП  
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         ОЛИВЕР БОГДАНОВСКИ164014,07,1979
2.         БОЈАН КРАГУЕСКИ202603,11,1992
3.         ДИМИТАР СТОЈАНОСКИ233123,06,1992
4.         НИКОЛА ВЕЛЕСКИ233222,11,1994
5.         АЛЕКСАНДАР АТАНАСОСКИ241615,08,1995
6.         ВЛАДИМИР СТОЈАНОСКИ253307,12,1995
7.         БОРЧЕ АНГЕЛОВ273301,05,1999
8.         МАРКО ПАНОСКИ274128,09,1998
9.         ВЕЛКОВСКИ ДАВОР282427,12,2000
10.     ДАРИО ВЕЛКОВСКИ282527,12,2000
11.     СИМЕОН ГЕШОСКИ282728,04,1999
12.     БАРБАРА БАШЕСКА283225,09,1997
13.     АЛЕКСАНДАР ДИМИТРИОСКИ284622,12,1985
14.     ДАВИД СПИРКОВСКИ298914,09,2002
15.     САРА ВЕЛЕСКА299210,12,2000
16.     МЛАДЕН ИЛИОСКИ305928,12,1995
17.     ЃОРЃИОСКИ ЈОРДАНЧО310020,12,2001
18.     ГОЦЕ РИСТЕСКИ311909,12,2003
19.     САРА ПЕТРЕСКА312031,08,2000
20.     ИВАН КРСТЕВСКИ312304,02,2002
21.     МАРИЈА ТОМЕСКА336913,01,2002
22.     МИХАИЛ СТОЈКОСКИ338520,11,2002
23.     АНГЕЛЕСКИ ХРИСТИЈАН339631,12,2004
24.     МАРКО КИРОВАКОВ345830,06,2004
25.     ЛЕОНИД ГЕШОСКИ348219,01,2007
26.     ДИНО СПИРКОВСКИ350909,07,2004
27.     ВАЛЕНТИН ЦАНЕВСКИ356524,12,2003
28.     ТОДЕЈ ГАЛЕСКИ356617,08,2007
29.     НАТАЛИЈА ДИМЕСКА356725,08,2001
30.     ЛУКА ПЕТЕЈЧУК356823,12,2005
31.     МАРТИН ПЕТРЕСКИ359128,01,2006
32.     АНДРЕЈ СТЕФАНОВИЌ ТОФИЛОВСКИ362411,10,2006
33.     ДАВИД ИЛИЕСКИ371025,07,2002
34.     НИКОЛА СПИРКОСКИ371101,03,2007
35.     СИМОНА СТОЈКОСКА371226,04,2004
36.     ХРИСТИНА РИСТЕСКА371331,12,2003
37.     АНДРЕЈ СТОЈАНОСКИ371417,05,2005
38.     НИКОЛА КОЧОСКИ371506,12,2003
39.     МАРТИН МИЛЧИНОСКИ371607,09,2003
40.     ПЕТАР САМАРЏИОСКИ371715,03,2006
41.     МИХАИЛ СТОЈАНОСКИ371813,12,2007
42.     МИХАИЛ БОГДАНОСКИ371906,12,2007
43.     ЈОВАН СТОЈАНОСКИ372025,07,2006
44.     МАРИО МАРКОСКИ372121,09,2003
45.     ХРИСТИЈАН БОГДАНОСКИ372222,07,2006
46.     РИСТЕСКИ СТЕФАН377825,11,2009
47.     САМАРЏИОСКА МАРИЈА378009,07,2002
48.     МИЛЧИНОСКИ ВЛАДИМИР378119,03,2007
49.     ТРАЈКОСКИ ХРИСТИЈАН378204,04,2007
50.     ХРИСТИНА ТАШКОСКА378317,01,2008
51.     ДАМЈАН ПЕТРЕСКИ378418,07,2005
52.     МАРИЈА ЃОРЃИОСКА378509,04,2002
53.     ТЕО НАЈДОСКИ377912,08,2008
ЏУДО КЛУБ МИОКИ – СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         КАТЕРИНА НИКОЛОСКА233030,12,1990
2.         ФУЗЕФСКИ АЛЕКСАНДАР244710,01,1982
3.         МАРКО МАНЕВСКИ268511,05,1988
4.         АНГЕЛА ВЕЛКОВСКА269912,03,1997
5.         ТРАЈЧЕ ПЕТРОВСКИ286128,08,1996
6.         ДАНИЕЛ АНГЕЛОВ286207,10,1992
7.         АЛЕКСАНДАР АНГЕЛОВ286311,05,1996
8.         ХАМЗА ЈАШАРИ287601,09,2001
9.         ЕДИ ШЕРИФОВСКИ289928,08,2001
10.     БЕРНА ШЕРИФОВСКА292407,12,1998
11.     ЃОРЃИЈА СТОЈАНОВ295514,10,1990
12.     ДИМИТАР НИКОЛОВСКИ307525,11,1992
13.     АНДРЕЈ ПЕТРОВСКИ309202,06,2002
14.     СТЕФАНИ ИВАНОВСКА318006,09,1995
15.     ХРИСТИНА ДЕСКОВА318214,04,2001
16.     ДИНОВА НАТАЛИЈА325512,12,2000
17.     МАГДАЛЕНА БОЈАЏИОСКА332020,06,1998
18.     АНГЕЛ ДИНОВ332214,06,1996
19.     ТРАЈЧЕ МАРКОВ332515,09,1992
20.     КРИСТИНА ЈАЗАЏИЌ336117,08,1996
21.     МАРИН БИЛЈАНОСКИ340831,07,1991
22.     САРА ДАВЧЕВА341328,06,2006
23.     ПЛАМЕН ТОДОРОВ342434777
24.     ГЕОРГИНА БЛАЖЕСКА348809,12,2007
25.     ПЕТАР ИВАНОВ349026,02,2003
26.     ИВАНА НИКОДИНОСКА349226,03,1996
27.     ОГНЕН ДРНКОВ349504,11,2004
28.     МАРИЈА КУЗМАНОВСКА349704,02,2008
29.     БОБАН САВЕВ349814,02,1991
30.     АЛЕКСАНДРА ЈАНКОВА354223,11,1985
31.     ГОРАН КРСТАНОВСКИ355319,01,1990
32.     НИКОЛА МАЈНОВСКИ355419,06,2000
33.     ИВАН ЖИВКОВСКИ355522,01,1987
34.     ГАЛИА ИВАНОВА367213,12,1995
35.     ГАБРИЕЛА ГИГОВА367329,01,1995
36.     СТОЈЧЕ ТЕРЗИЕВ367423,11,1994
37.     БОРЧЕ БОРИСОВ367507,07,1984
38.     АНГЕЛ КУЗМАНОВСКИ367608,04,2006
ЏУДО КЛУБ БУШИДО-ПРИЛЕП
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         МАРТИНА ЈАНКОСКА364515,12,2005
2.         ХРИСТИЈАН НАУМОСКИ364613,02,2004
3.         ФИЛИП ПОПОВСКИ364703,02,2004
4.         ФИЛИП ТАЛЕСКИ364821,07,2002
5.         МИЛЕ ГРИЖОСКИ364909,02,2004
6.         КРИСТИЈАН МАЃЕРОСКИ365002,04,2006
7.         ТЕОДОРА РИСТЕСКА365119,06,2002
8.         ДИМИТАР МИЈАЛЈЕСКИ365204,02,2005
9.         СТЕФАН ТАЛЕСКИ365301,02,2003
10.     АНТОНИО ТАЛЕСКИ365401,02,2003
11.     ПЕТАР ЈАНКОСКИ365501,22,2001
12.     МИХАИЛ ЈОРДАНОСКИ365606,04,2001
13.     БЛАГОЈЧЕ АЦЕСКИ372314,02,2002
14.     ДАВИД ТАЛЕСКИ372410,12,2001
15.     ФИЛИП СТОЈАНОСКИ372526,11,2001
16.     ГЕОРГИНА МИЛОШЕСКА372605,06,2003
17.     ФИЛИП ВЕЛЕСКИ372728,07,2001
18.     АНГЕЛА КОНЕВА372821,01,2002
19.     СЕРГЕЈ ПОПОСКИ372914,08,2003
20.     АНДРЕЈ РИСТЕСКИ373011,12,2005
21.     ЛЕОНИД ЛЕФТЕРОСКИ373128,05,2005
ЏУДО КЛУБ ПРЕСПА-РЕСЕН
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         ДИМИТАР ТАСЕВСКИ323717,11,2001
2.         АЉИ ШЕМШЕДИНИ323821,02,2005
3.         АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИ323922,10,2001
4.         АНГЕЛА БОРОВИЧАНИН358705,10,2003
5.         ЛИЛЈАНА НЕДАНОВСКА358825,05,2005
6.         ЈАНА ВЕЛИЧКОВСКА358927,01,2004
7.         ЕМИЛИЈА ПОПОВСКА362207,01,2004
8.         ЈАНА ВОЛЧЕВСКА373717,09,2005
9.         КРСТЕ ГОШАРОВСКИ373627,09,2001
10.     КРИСТИНА МИШЕВСКИ373329,10,2003
11.     ТЕОНА КОЛОДЕЗНИ373427,01,2006
12.     ЕЛЕНА ПОПОВСКИ373501,12,2006
13.     КАДИР ШАЌИРИ378630,06,2006
ЏУДО КЛУБ СЕНСЕИ-РАДОВИШ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1АНАСТАСИЈА РИСТОВА340509,11,2003
2ПЕТАР ЈАКИМОВ304611,04,2000
3ВАНЧО ПУЛЕВ304725,04,2000
4РАТКО КОСТОВ304126,06,1999
5ЕРСАН ЛИКА305128,07,1999
6АНДРЕА НОВОСЕЛСКА340929,07,2002
7НАДИЦА СПАСОВА340716,05,2003
8ИЛИНА РИСТОВА334109,06,2000
9КАТЕРИНА ЕФТИМОВА334623,10,2003
10ГЛОРИЈА ТРАЈКОВА334411,06,2000
11КИРЧО ДИМИТРИЕВ304224,05,1997
12АНАСТАСИЈА ПУЉЕВА341112,11,2003
13МАРИЈА ДОНЕВА374322,08,2003
14КРИСТИНА ДУНГЕВСКА374230,10,2002
15МАРИЈА КРСТЕВА374128,08,2002
16МАТЕЈ КОЦЕВ374003,02,2003
17БЛАГИЦА ГОЦЕВСКА373915,12,2000
18ЗОРАНА КАПЕТАНОВА377723,05,2002
19ИЛИЈАНА РИСТОВА380526,12,2009
20ЕЛЕНА ТАШКОВА380621,04,2007
ЏУДО КЛУБ ПЕЛИСТЕР-БИТОЛА
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1СТЕФАН БОЈАЧИЕВ289611,10,1999
2ТАТЈАНА ПЕТКОВСКА289311,07,1998
3ФИЛИП ДИМОВСКИ339321,07,2005
4ЉУБЕН АНДРИЈАШЕВИЌ325825,09,1994
5ПЕТАР РИСТЕСКИ358416,10,1991
6ВЛАДИМИР ТАНЕСКИ243323,12,1988
7БОШКО МАКАЛОВСКИ291405,01,2001
8ВИКТОР ИВАНОВСКИ358523,06,1992
9ЈОВАН БАБОВСКИ362004,04,2003
10АНДРЕЈ НИКОЛОВСКИ311120,06,1995
11ФИЛИП МАКАЛОВСКИ262915,08,1996
12СТЕФАН ЃУРОВСКИ314017,04,2003
13ФРОСИНА ПЕТКОСКА361912,01,2004
14ВАЉОН АРИФИ267625,08,1996
ЏУДО КЛУБ КОЖУВЧАНКА-КАВАДАРЦИ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1САШКО ГИНЕВ337629,06,2000
2АНАСТАСИЈА МИХАЈЛОВСКА373210,09,2005
3ДИМИТАР КОЛЕВ322128,09,2001
4АНГЕЛОВ САШКО250622,06,1992
5ДРАГАН БИКОВ354107,10,1999
6ФИЛИП ЗДРАВЕВ337720,10,2004
7МИЛЕ ПЛАЧКОВ282129,08,1996
8ИГНАТ ПЕТРОВ354822,07,2006
9БЛАГИЦА КОЛЕВА322007,04,2003
10НАТАЛИЈА РИЗОВА281907,02,1999
11НИКОЛА СТАНОЕВ281522,05,1998
12РОЗА МИЛКОВА342523,01,2003
13НИКОЛА ПЕТРОВ354709,02,2008
14БЛАГОЈ ТОДОРОВ354601,11,2004
15МАРИЈА ИЛИЕВСКА338027,08,2005
ЏУДО КЛУБ СКОПЈЕ-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1ПЕТАР ДАВЧЕВ347307,08,2009
2КАЛИН НИКОЛОВ347509,02,2007
3ТРАЈЧЕ ТАЛЕВСКИ347627,10,2008
4МАРКО ТРИНПАРЕВСКИ355030,03,2006
5МАТЕЈ ПЕШЕВСКИ355130,11,2006
6БОРЈАН МИЈАКОСКИ355214,07,2009
7СТРАХИЊА ТРПЕВСКИ366103,06,2004
8МОНИКА СТОЈКОВСКА366028,12,2003
9ЕНЕС ЛЕКОВИЌ365706,03,2003
10БОРЈАНА ПОП-АТАНАСОВА365918,02,2004
11ДАМЈАНА ПОП-АТАНАСОВА365825,06,2008
12МАТЕЈ РАЈКОВСКИ379416,08,2006
13ИВА ЈАКИМОВСКА379621,09,2007
ЏУДО КЛУБ МАСТЕР-ПРИЛЕП
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1МИЛА ИЛИЕСКА366305,10,2006
2ТЕОДОРА АНГЕЛЕСКА364405,01,2006
3МИХАИЛ ТАЛЕСКИ366211,02,2009
4ДИМИТАР ЦВЕТАНОСКИ366516,09,2006
5ВАЛЕНТИНА ВАШАРЕВСКА380323,01,2008
6ХРИСТИЈАН СТЕВАНОВСКИ380407,04,2009
ЏУДО КЛУБ ДРИМ-СТРУГА
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         АНДРЕЈ СИМОНОСКИ334708,06,2004
2.         КРИСТИЈАН АНЃЕЛЕСКИ334815,11,2005
3.         БЕРИН ШАБОСКИ335324,06,2006
4.         АНДРЕЈ ЧАКАРОВСКИ335524,12,2001
5.         ХРИСТИЈАН ТОДЕВ335608,01,2002
6.         МАРКО ДОНЕСКИ335716,04,2007
7.         БОЖИДАР ДОНЕСКИ335829,03,2003
8.         АНДРЕЈ ВЕЉАНОСКИ335926,08,2004
9.         ХРИСТИЈАН ГЛИГОРОСКИ335924,02,2004
10.     ДИМИТАР ДОНЕСКИ336208,09,2004
11.     АНДРЕЈ ПРЕНТОСКИ341413,03,2006
12.     МАРИО НЕЉОСКИ341512,08,2004
13.     ЈАКОВ ЈОВЧЕСКИ369629,09,2008
14.     АНДРЕЈ ЈОВАНОСКИ369726,06,2006
15.     СТЕФАН ПОПОСКИ369811,01,2008
16.     АНГЕЛА ОПЕТЧЕСКА369906,08,2010
17.     АНДРЕЈ ЈОВЧЕСКИ370004,02,2008
18.     ВИЛИЈАН ПАВЛОВИЌ370113,07,2007
19.     КРИСТИЈАН МЕЧЕСКИ370227,03,2008
20.     ТЕОНА МИЛЧИН370327,03,2008
21.     НИКОЛА ОНЧЕВ 370428,07,2007
22.     ДОРЈАН ПЕТКОСКИ370524,01,2010
23.     ИГОР КОЛОСКИ370620,12,1991
24.     КХАЛИД САЛИОСКИ370721,04,2003
25.     АНАМАРИЈА СТОЈМИЛОВСКА370830,09,2008
26.     ЈАКОВ БЛАЖЕСКИ370915,06,2008
ЏУДО КЛУБ СЕИШИН-ПРИЛЕП
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         ЈОВЕ БОЖИНОСКИ276530,11,1982
2.         БОЈАН ПАШОСКИ279518,08,2001
3.         ЈОВАН НАЈДОСКИ286520,01,2002
4.         АЛЕКСАНДРА НАЈДОСКА287328,01,1999
5.         ВЛАДИМИР ТАЛЕСКА287405,07,1993
6.         АЛЕКСАНДАР АПОСТОЛОСКИ287521,10,1996
7.         МАРКО ТОДОРЧЕСКИ294921,10,2002
8.         МАРТИН ТОДОРЧЕСКИ295010,03,1998
9.         ДИМЕ ИВЧЕСКИ304007,06,1998
10.     ТАЛЕ ТРАЈКОВСКИ309436616
11.     МАРИО ЦИНЦАРОСКИ310704,02,2001
12.     ВАСКО ПУПУНОСКИ310806,04,1994
13.     МИКИ ЧАДАМОВ311010,09,1989
14.     МЕНДЕ ИЛИОСКИ315908,02,1987
15.     ГЕОРГИЈ МАГДЕСКИ316522,11,2004
16.     МИХАЕЛА ПЕТРЕСКА 316620,11,1995
17.     ВАЛЕНТИН ДИМИТРИЕСКИ317418,08,2002
18.     ДАНИЕЛ ВЕЛЕСКИ317727,03,1990
19.     НИКОЛА МАГДЕСКИ322406,01,2006
20.     СТЕФАНИ ПЕТРЕСКА329304,07,2000
21.     ХРИСТИЈАН ЃУРАКОВ330202,06,1993
22.     АЛЕКСАНДАР ПЕТРЕСКИ330726,05,1997
23.     ВИКТОР Б.ТРАЈКОСКИ330901,05,2000
24.     АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ331304,10,2006
25.     АНТОНИО КОВИЛОСКИ331630,01,2004
26.     ХРИСТИНА КОВИЛОСКА331708,01,1999
27.     МАРЈАНА НИКОЛОСКА342021,02,1990
28.     АНДРЕЈ СОТИРОСКИ343822,03,2006
29.     ДИМИТРИ ЏОКОСКИ343839172
30.     ДАРИЈАН МИЦКОСКИ344003,06,2007
31.     МАРИО ТОШЕСКИ344436395
32.     ИВОНА ТРЕНКОСКА344806,07,1991
33.     КРИСТИЈАН ТОШЕСКИ345128,10,2002
34.     ТЕОДОРА ТАСЕСКА345414,01,2006
35.     БОРИС ЏАГАДУРОСКИ356311,01,2008
36.     ЛЕОНАРДО НАСЕСКИ361822,10,1998
37.     МИХАЕЛА ПЕШТАЛЕСКА362130,08,2001
38.     КОНЕСКИ МИХАИЛ367918,07,1999
39.     РЖАНИКОСКА МИХАЕЛА368009,10,2000
40.     МИХАИЛ РИСТЕСКИ368120,06,2008
41.     ВИКТОР ТРАЈКОВСКИ368214,10,2008
42.     ЛЕОНИД МИТРЕСКИ368331,01,2008
43.     СТЕФАН СТАНКОСКИ368411,02,2008
44.     ТЕОНА НАСТОСКА368522,10,2007
45.     ТЕА НАСТОСКА368622,10,2007
46.     МАТЕЈ МИЛЕНКОСКИ368708,08,2007
47.     ДИНО РОШКОСКИ368810,12,2007
48.     МАТЕА ДАМЧЕСКА368906,11,2009
49.     АНГЕЛ РЖАНИКОСКИ369039020
50.     ВЕРОНИКА БЕЛУШАНЕЦ369114,06,2005
51.     ЛЕОНА НАСТОСКА369215,01,2004
52.     АНТОНИО МИТРЕСКИ369322,03,2003
53.     НАТАЛИЈА СТОЛЕВСКА369408,02,2003
54.     АНДРЕЈ МАРТИНОСКИ369525,08,2003
55.     ОРДЕ ТРАЈКОСКИ373818,01,2003
ЏУДО КЛУБ ИПОН-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1.         ОМЕР СУЛЕЈМАНИ249122,09,1993
2.         ФИЛИП ЈОВЕСКИ279308,03,1990
3.         АРТАН РУШИТИ284912,01,1998
4.         АМРА ФЕЈЗУЛА285027,07,1998
5.         АЛИ ИСМАИЛИ285119,01,1998
6.         СЕАД БАЈРАМИ293121,10,1998
7.         ЕНИС БАЈРАМИ293214,02,2002
8.         АРМЕНД ЕБИПИ297330,08,2000
9.         АРБР РЕЏЕПИ298511,05,2002
10.     АРБРЕША РЕЏЕПИ300436830
11.     ЕРХАН ИЛЈАЗ300515,06,2001
12.     ВЕТОН АЈДИНОВ311219,01,2002
13.     АМАР БАЈРАМИ3113
14.     ЕРИЈОН МЕХМЕТИ312826,10,2004
15.     БЕРАТ МЕХМЕТИ314411,01,1993
16.     САДИК КАСАМОВСКИ322323,02,1998
17.     ИСЕН ДЕМИРШАИ322722,03,2005
18.     АНИСА СУЛЕЈМАНИ324908,03,2001
19.     СТЕФАНИ МИЦКОСКА325011,03,2010
20.     АНГЕЛ АНГЕЛОВ332809,10,2000
21.     РЕЗАРТ ХУСЕИНИ332931,01,2001
22.     ЈАНА ГЕОРГИЕВСКА339806,09,2006
23.     ФИСНИК РЕЏЕПИ339913,12,2001
24.     РУМЕЈСА ФЕЈЗУЛА351420,07,2004
25.     ФИСНИК ФЕЈЗУЛАХУ353920,07,2006
26.     ПЕТАР МИЦКОСКИ356915,11,2005
27.     САМИР ЕСАД357022,10,2000
28.     ИБРАХИМ МЕРСЕЉИ357321,04,2003
29.     ХАРБИН ФЕЈЗУЛА357409,04,2004
30.     ЈОВАНА КАЧАНИКЛИЌ357508,06,2007
31.     ЕМИР РАХМАНИ357625,06,2003
32.     МЕНДУ САЛИУ357706,02,2004
33.     АИДА МЕХМЕТИ357806,11,2007
34.     ЌАЗИМ ДЕМИРИ357924,08,2004
35.     СИНАН РАМУКА359424,03,1986
36.     БЕЊАМИН АСЛАНИ359521,01,1992
37.     ФАТОН ГАНИУ359624,11,1989
38.     ЏЕМАЊ ИДРИЗИ359610,11,1989
39.     МЕРДАН АРИФИ359710,06,1996
40.     АВНИ ДАРЛИШТА359805,09,1976
41.     ИСНИ РЕЏА359903,01,1994
42.     БАЈРО МАШОВИК360027,05,1982
43.     САЛИ САЛИХИ360213,02,1991
44.     СЕМИР АВДИК360316,07,1994
45.     АРИФ СЕЈДИ360410,07,1998
46.     МАРКО КАЈТАЗИ366624,06,2003
47.     АЗРА МЕРСЕЉИ366816,04,2005
48.     АДВАН СУЛЕЈМАНИ367031,12,2001
49.     ЕРДИН КАДРИУ367108,03,2002
50.     ЕЛЕНА ПОПОСКА3776
ЏУДО КЛУБ ЧЕГРАНЕ-ЧЕГРАНЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1СУЛЕЈМАН ЛУТВИУ23,06,1996
2ЈАСИР АЛИУ02,01,1985
3МИЛАИМ АБДУРАХИМИ15,10,1984
ЏУДО КЛУБ КАСТРИОТИ-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1ЛИНА ШАБАНИ366922,05,2008
2ШЕНОЛ РЕЏЕПИ366720,08,2006
3БУРАК СИНАНИ377502,08,2004
ЏУДО КЛУБ ВАРДАР-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1АТАНАС МАНАСИЕВ358230173
2ДАМЈАН АРСОВСКИ320937298
3МАРТИН ВЕЛКОВСКИ321036510
4ТЕОДОР ТОДОРОВСКИ319736667
5САШО ЗЛАТАНОВСКИ319433884
6ЕРИКА КРСТЕВСКА326532209
7ДИМИТРИЈА ДИМЕВСКИ203832269
8БОБАН БЛАЖЕВСКИ319933975
9СЕРГЕЈ ЦВЕТКОВСКИ320026895
10БОЈАН НИКОЛОВСКИ3581
11АЛЕКСАНДАР АРСОВ324434498
12АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ350535813
13ВИКТОР ЕФРЕМО192330700
14ТАМАРА ИЛИЌ226834614
15АЛЕКСАНДАР ТРПОСКИ326733593
16ЉУБОМИР АРСОВСКИ320736159
17ЛУИЗА ПЕТРУШЕВСКА338633869
18СЕЗГИН МЕХМЕД319231323
19ДАРКО ТЕРЗИЕВСКИ326833354
20ЃОРГОСКИ ВИКТОР320633824
21ИВОНА ТРАЈЧЕСКА205032699
22КРИСТИНА АТАНАСОСКА221732334
23СУЗАН ХАСАН204133407
24БЛАЖЕ СТОЈКОВСКИ16817975
25ЃОКО ВЕШОСКИ194329210
26ЕМИЛ ИЛИЌ194121789
27ДАРКО КОСТОВСКИ306332443
28ЉУБОМИР БОГОЕВСКИ9020603
29ИГОР СТОЈАНОВСКИ125528576
30ВЛАДО БУНИБАРЕВСКИ130329597
31АЛМИР ОСМАНСПАХИЌ246232304
32ХРИСТИЈАН МАЛЗАРКОВ358035803
33МАРТИН КУЗМАНОВСКИ271933229
34ЗВОНКО ЈАНЕВСКИ12021080
35ВЕЉАМ ПЕЈОВСКИ375018,06,1997
36ИВАН КРСТЕВСКИ374903,04,1999
37МАРКО СТЕВИЌ374831,08,1996
38НЕНАД МРЧКОВСКИ374716,05,2001
39ДЕЈАН ГЕОРГИЕВСКИ374608,05,1999
40КОСТАДИН ГЕОРГИЕВСКИ374508,01,1998
41ФИЛИП ДОДЕВСКИ374417,01,2000
42МАРКО АВРАМОСКИ380112,11,2002
43СТАМЕНОВ ФИЛИП380207,08,2003
ЏУДО КЛУБ ПРИЛЕП-ПРИЛЕП
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1БОЈАН КУЗЕСКИ367739557
2СТЕФАН АТАНАСОСКИ367838096
3СТЕФАН МАРКОСКИ
4КИРИЛ АТАНАСОСКИ
5ПАВЕЛ ЛАЗОСКИ
6СТЕФАН ВРГЛЕСКИ
7БОБАН МИТРЕСКИ
8ИЛИНА СТЕФАНОСКА
9КОНСТАНТИН ШЕЌЕРОСКИ
10ЈОВАНА АРСОВА379822,10,1999
11ДРАГАНА САВЕВА379909,03,2000
12ХРИСТИЈАН ПАВЛОВ380031,03,2004
ЏУДО КЛУБ РАБОТНИЧКИ-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1ЕДИН ДУРАКОВИЌ377422,04,1996
2ЕДВИН БИХОРАЦ377328,03,1996
3ЈАСИН БАРДИ377204,02,2007
4ХАЈРУШ БАКИУ377126,07,2008
5АЗЕМ АЈДИНИ377021,03,2000
6ЕМИР АМЗОВСКИ376903,08,1998
7ФАДИЛ АЛИЈА376803,03,2004
8ХАМЗА САЛИ376722,01,1999
9РАМИЗ РАМАДАНИ376615,06,1994
10РИДВАН ИЉАЗОВСКИ376524,12,1996
11ЕДИН МАЈИНОВИЌ376402,06,1993
12ЉИРИМ ДЕМИРИ376318,03,1999
13АЛТИН ШЕРИФИ376203,12,2004
14УБЕЈД ЈУСУФИ376102,10,2006
15РЕСУЉ ЈУСУФИ376001,06,2004
16ХАТАБ ДАРЛИШТА375925,05,2005
17МУСХАБ АЛИЈА375801,06,2008
18АРБИЈОН РУСТЕМИ375711,01,2008
19ВУЛНЕТ АМЕТИ375627,02,1993
20ЗЕНЕЉИ АЉТИН3755
21ЕГЗОН ШАБАНИ375413,12,2005
22ЕДИС ФАКИЌ375320,11,1996
23ОМАР ФАКИЌ375219,10,2002
24АХМЕД ФАКИЌ375109,12,2006
25ДИН ФАКИЌ380723,07,2007
26ЕНИС ЕЉИЗИ380826,02,2004
ЏУДО КЛУБ Д-СТРОНГЕСТ-СКОПЈЕ
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1СРНА МИТКОВА378906,01,2006
2НИКОЛА ЦВЕТАНОВСКИ379017,11,2006
3АЛЕКСАНДАР КОЛЕВСКИ379127,06,2006
4ПАЖЕВСКИ МАРКО379212,07,2009
5РИСТОВСКИ МАРКО379323,11,2007
6МИТКОВ ЛЕОН379518,08,2008
7АЛЕКСОВСКА ДАНИЕЛА379725,03,2006
ЏУДО КЛУБ ЧУРИН-БИТОЛА
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1ПЕТАР ПЕТРОВ378810,08,2007
2МАРИН ТОШЕВСКИ378728,02,2007
ЏУДО КЛУБ ГЕМИЏИИ-ВЕЛЕС
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1Игор Ангеловски350629015
2Илија Андов350735019
3Јане Гоцевски350834708
4Виктор Китанов359233358
5Милосковски Драган359333571
ЏУДО КЛУБ ФАЈТЕР СКИЛС-КУМАНОВО
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕБР ЛЕГИТИМАЦИЈАДАТА НА РАЃАЊЕ
1Давитковски Влатко380935177
2Давитковска Сузана381035508
3Боризовски Миќо381135315
4Борјан Јакимовски381235707
Тренери
БР ИМЕ И ПРЕЗИМЕКлуб
1Славе ДимитриоскиЏК. Пролетер-Прилеп
2Игор ПаскоскиЏК. Миоки-Скопје
3Рубин ПеескиЏК. Бушидо-Прилеп
4Александар ФузевскиЏК. Преспа-Ресен
5Наде РистоваЏК. Сенсеи-Радовиш
6Џуро ИлиќЏК. Пелистер-Битола
7Марјан КолевЏК. Кожувчанка-Кавадарци
8Одисеј АлбановскиЏК. Скопје-Скопје
9Јове ПаскоскиЏК. Мастер-Прилеп
10Ѓорѓи СтојановЏК. Дрим Струга
11Дејан МицкоскиЏК. Сеишин-Прилеп
12Горан МицкоскиЏК. Ипон-Скопје
13Неки МуслиуЏК.Чегране-Чегране
14Бујар ФетахуЏК. Кастриоти-Скопје
15Звонко ЈаневскиЏК. Вардар-Скопје
16Коста ШејкероскиЏК. Прилеп-Прилеп
17Ердал ФакиќЏК. Работнички-Скопје
18Ивица АлексовскиЏК. Д-Стронгест-Скопје
19Ристо ДимитровЏК. Чурин-Битола
20Гуцев ЗлаткоЏК. Гемиџии-Велес
21Давитковски БлагојчеЏК. Фајтер Скилс-Куманово
22Младен МладеновскиЏК.Бонсаи-Струга