Uncategorized

март 15, 2017

Атина Бојаџи

АТИНА БОЈАЏИ (Маратонско пливање) Носител на Национално спортско признание за препливување на каналот Ла Манш во 1969г. Атина Бојаџи (родена на 13 март 1944 во Охрид […]