Uncategorized

март 20, 2017

Реџеп Реџеповски

РЕЏЕП РЕЏЕПОВСКИ (Бокс)   Носител на Национално спортско признание за освоен сребрен медал на ЛОИ одржани во Лос Анџелес-САД, 1984г.
март 20, 2017

Шабан Сејди

ШАБАН СЕЈДИ (Борење)   Носител на Национално спортско признание за освоен бронзен медал на ЛОИ одржани во Москва-Руска федерација во 1980г.
март 20, 2017

Индира Кастратовиќ

март 20, 2017

Димитрар бојаџиев

ДИКИ БОЈАЏИ (Далечинско пливање) Носител на Национално спортско признание за освоено прво место на патеката Капри-Неапол, Италија во должина од 33км. во 1960г., која се рангира […]