УРЕДБА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И НАЧИНОТ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА КАТЕГОРИЈАТА СПОРТИСТ – СПОРТСКА НАДЕЖ

УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И НАЧИНОТ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА КАТЕГОРИЈАТА СПОРТИСТ – СПОРТСКА НАДЕЖ
март 14, 2017
УРЕДБА ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ И НАЧИНОТ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНО СПОРТСКО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВРВНО СПОРТСКО ОСТВАРУВАЊЕ И ВИСИНАТА НА ПАРИЧНИОТ НАДОМЕСТОК
март 14, 2017

УРЕДБА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И НАЧИНОТ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА КАТЕГОРИЈАТА СПОРТИСТ – СПОРТСКА НАДЕЖ

  • Version
  • Download 0
  • File Size 890.19 KB
  • File Count 1
  • Create Date март 14, 2017
  • Last Updated март 14, 2017

УРЕДБА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ, КРИТЕРИУМИТЕ И НАЧИНОТ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА КАТЕГОРИЈАТА СПОРТИСТ - СПОРТСКА НАДЕЖ